Jag gör flera typer av fotojobb. För de flesta fotouppdrag går det att boka sin fototid via webben. Har ni specifika önskemål gällande er fotografering eller är det dags att hitta en bröllopsfotograf kontaktar ni mig för mer information och tidsbokning. 

 
 
20141227-Johanna Roger-191.jpg

Boka tid

Kontaka mig för att boka in ett förutsättningslöst möte.

Företag/uppdrag

Ge ditt företag fina porträttbilder att publicera på hemsidan eller varför inte snygga bilder till årsredovisningen. Förutsättningarna och arbetsinsatsen varierar mycket mellan olika uppdrag. Kontakta därför mig för en offert

 

Bröllopfotografering              7900kr (Prisförslag)

I prisetförslaget för bröllopsfotograferingen ingår en timmes brudparsfotografering samt fotografering av hela vigseln. Brudparet erhåller ca 100st digitala bilder av hög kvalité (300ppi) samt ett eget web-galleri. Innan ni väljer mig som fotograf träffas vi och går igenom vilka förväntningar ni har av mig. Samtidigt bekantar vi oss och ser på fler referensbiler.

 

Boka tid

Lilla Ateljén         179kr

Under tio minuter fotograferas du eller ditt barn. Ni får minst fyra bilder som läggs upp på internet (www.skolfotoweb.se). Där väljer du ut vilka bilder du vill köpa. 

Studio 1         1290kr

Är en "riktig" fotografering. Vi fotograferar i minst 45minuter. Ni får ett eget web-galleri som era nära och kära kan logga in på och ta del av era bilder. I priset ingår även papperskopior 2st 13x18cm samt 1st 18x24cm. När ni sedan vill beställa fler bilder träffas vi hos mig för att tillsammans titta och välja bland bilderna.

Studio 2            1690kr

Är samma som Studio 1 det som skiljer är att här ingår 4st digitala högupplösta bilder. 

Fotografering utomhus eller on location 2190kr

Är den roligaste fotograferingen. Vi träffas i min studio eller på en förutbestämd plats. Fotograferingen genomförs i parkmiljö eller efter önskemål. Ni får ett eget web-galleri som era nära och kära kan logga in på och ta del av era bilder. I priset ingår även en papperskopia 30x40cm samt fem digital högupplösta bilder. När ni sedan vill beställa fler bilder träffas vi hos mig för att tillsammans titta och välja bland bilderna. För fotografering utanför Upplands Väsby kontakta mig för prisuppgift.