Presentkort

Ge bort en fotografering.

 

Bröllop              7900kr

I priset för bröllopsfotograferingen ingår en timmes brudparsfotografering samt fotografering av hela vigseln. Brudparet erhåller ca 100st digitala bilder av hög kvalité (18x24cm 300ppi) samt ett eget web-galleri där man kan logga in och ta del av era bilder. Inför en eventuell bokning ses vi på ett förutsättningslöst möte där vi går igenom er stora dag och tittar närmare på vilka förväntningar ni har av mig.  

 

Företag/uppdrag

Ge ditt företag fina porträttbilder att publicera på hemsidan eller varför inte snygga bilder till årsredovisningen. Förutsättningarna och arbetsinsatsen varierar mycket mellan olika uppdrag. Kontakta därför mig för en offert. 

 

Bebisfotografering (gratis)

Bebisfotografering är en gratistjänst som jag har i ett samarbete med tidningarna Vi i Väsby och Vi i Sollentuna. Nyfödda under 6 månader fotograferas i min studio i 20 minuter helt gratis för publicering på familjesidan i tidningen. Ni får även ett eget web-galleri där ni själva kan ta del av bilderna. Givetvis finns det möjlighet att köpa av dessa bilder, både digitalt och papperskopior.

 

Lilla Ateljén         179kr

Under tio minuter fotograferas du eller ditt barn. Ni får minst fyra bilder som läggs upp på internet (www.skolfotoweb.se). Där väljer du ut vilka bilder du vill köpa. 

 

 

Studio 1         1290kr

Är en "riktig" fotografering. Vi fotograferar i minst 45minuter. Ni får ett eget web-galleri som era nära och kära kan logga in på och ta del av era bilder. I priset ingår även papperskopior 2st 13x18cm samt 1st 18x24cm. När ni sedan vill beställa fler bilder träffas vi hos mig för att tillsammans titta och välja bland bilderna. 

 

 

Studio 2            1590kr

Är samma som Studio 1 det som skiljer är att här ingår 5st digitala högupplösta bilder. 

 

 

Studio Inne & Ute 1890kr

Är den roligaste fotograferingen, där använder vi det goda från två världar. Vi fotograferar i minst 1,5h. Där halva tiden är inomhus i min studio, och halva tiden är utomhus i parkmiljö. Ni får ett eget web-galleri som era nära och kära kan logga in på och ta del av era bilder. I priset ingår även en papperskopia 30x40cm samt fem digital högupplösta bilder. När ni sedan vill beställa fler bilder träffas vi hos mig för att tillsammans titta och välja bland bilderna.